Fasten
Detox voor lichaam, geest & ziel

Wat is Vasten?

Tijdens het vasten neem je vrijwillig en voor een begrensde tijd afstand van vaste voeding en genotmiddelen.

Vasten is iets heel natuurlijks en kan in elk seizoen toegepast worden. Het is een van de meest effectieve methoden ter preventie van ziekten. 

Wat kan een vastenkuur voor je betekenen?

Dit kan een vastenkuur o.a. voor je betekenen:

  • Doel van een vastenweek is het om jezelf te ontgiften, uit te rusten en te resetten voor een nieuwe start. Met het vasten kom je terug naar de essentie en zorg je voor een gezond en bij jou passend lichaamsgewicht.
  • Vasten zet je zelfgenezende vermogen aan en kan een enorme boost zijn voor je gezondheid. En als je zou willen kun je het vasten als kans gebruiken voor de verandering van je leefstijl. Je krijgt tijdens de vastenkuur alle tools die je nodig hebt hiervoor.
  • Vasten is een grote schoonmaak van lichaam, geest en ziel. Zelfs mensen die voor de eerste keer vasten zijn vaak verbaasd hoe snel het lichaam zich aan kan passen en van de eigen reserves kan leven. 
  • Als je op de juiste manier gaat vasten, heb je voldoende energie en prestatievermogen en geen hongergevoel
  • De kracht van het vasten in een groep is dat het je blij maakt en je elkaar kunt motiveren. Door de kleine groepsgrootte van 8 -12 deelnemers ontstaat vaak een mooi harmonisch geheel en een liefdevol samenzijn. Dit gaat het regeneratie-effect van een vastenkuur nog vergroten.

Wil je dit? Dan kun je je meegaan met een vastenweek "Vasten en wandelen" 

VastenLicht:


de_DEDeutsch