Ik pas een aantal diagnosemogelijkheden toe. Amsat HC, irisdiagnose en urinediagnose.

Amsat HC

Het nieuwe diagnostische systeem Amsat HC is een moderne, computergestuurde onderzoeksmethode waarmee gezondheidsproblemen al in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord. Het systeem is zeer snel en produceert een beoordeling van gemakkelijk te begrijpen gekleurde grafieken en diagrammen. Naast de basisdiagnostiek is Amsat HC ook uitstekend geschikt voor het controleren van het verloop van de behandeling en het beoordelen van de werkzaamheid van medicijnen.

Pijnloos meten

De cliënt wordt hiertoe aan handen, voeten en het voorhoofd op elektrodes aangesloten. De computer berekent dan aan de hand van de reactie van het lichaam op de gemeten stroompjes waar zwakke punten in de gezondheid van de cliënt zijn.

De software heeft de beschikking over een zeer grote hoeveelheid te vergelijken gegevens.

Het meten is geheel pijnloos en duurt maar enkele minuten.

Het Amsat-systeem geeft de therapeut de mogelijkheid om met de meetresultaten verschillende berekeningen te doen en daarmee diverse medische vraagstellingen te beantwoorden.

Oorzaken chronische ziektes opsporen

Tegenwoordig stijgt het aantal chronische ziektes en is het vaak lastig om met de gebruikelijke methodes een juist beeld te krijgen. Met Amsat HC is het vaak mogelijk om de uiteenlopende oorzaken op het spoor te komen. Dit is vervolgens de basis voor een succesvolle therapie.

Irisdiagnose

Irisdiagnose wordt ingezet als hulpmiddel om een diagnose te stellen. In de iris, het regenboogvlies van het oog, zijn vroegere en huidige aandoeningen of de aanleg daartoe te herkennen. Zo kan men bijvoorbeeld zien of een orgaanstelsel een zwakke plek vertoont, dat bijzondere aandacht nodig heeft. Daarbij speelt de constitutionele aanleg van de cliënt meestal een rol. Deze constitutionele aanleg kan door de irisdiagnostiek waargenomen worden.

Urinediagnose

Door de urinediagnose is een oriënterend onderzoek naar verschillende ziekten, vooral naar ziekten van de nieren en de urinewegen, mogelijk.

Voor het onderzoek gebruik ik urinesticks met 9 parameters.

nl_NLNederlands